Marianne har haft frossa och darrar vid …

Marianne har haft frossa och darrar vid 5-tiden på morgonen. Blodtrycket är förhöjt och det finns spår av lite protein i urinen och förhöjda levervärden. Man ser tendenser till havandeskapsförgiftning men inget konstaterat. SÅ äntligen Dr Hodel som är förföriskt glad och trevlig och försöker få oss att stanna. Vi förhandlar oss till MAX EN vecka till dvs nästa onsdag. Mittenkillen har vänt sig IGEN och har nu huvudet uppåt igen. Barnen ligger som i en cirkel med omväxlande huvud-fot-huvud etc. Vikterna makalösa även jämfört med en normal enslinggraviditet. Världens tyngsta trillingar vägde 9kg tillsammans (21/2 1972). Marianne har nu 7 kg (ökning 150 gram/dag…). SKÖNT att se grabbarna på ultraljudet igen och det är full rulle och oerhört svårt att mäta korrekt. Vi är mycket glada att vi var på sjukhuset i natt. Cervix 6,3 mm, dvs lugnat ner sig lite och det är den långa prognosen som gäller igen (estimat 7 januari 2009). Blodtrycket stabiliseras kl 11:00 till 120/80 och Marianne stannar på samma rum (skönt).
Grav-vecka: 34

Leave a Reply